Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

novacinema: Νικολίτσα Ντρίζη: Ψάχνει την ευτυχία με 3 διαφορετικούς άντρες!


28/03/2012 07:21
Τρεις ημέρες ευτυχίας, για τρεις διαφορετικές γυναίκες, τις Νικολίτσα Ντρίζη, που κάνει μαλλιά κουβάρια τις ζωές των ανδρών, Κατερίνα Φωτιάδη και Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Οι δικές τους ημέρες ευτυχίας είναι αυτές που παρουσιάζει το έργο "Τρεις μέρες ευτυχίας", στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο γνωστός από το "Σπιρτόκουτο" και το "Ψυχή στο στόμα" του Οικονομίδη Ερρίκος Λίτσης.
Η Νικολίτσα Ντρίζη ερμηνεύει μία κοπέλα ελαφρών ηθών, η οποία έχει όνειρο να μαζέψει κάποια λεφτά και να μεταναστεύσει με τον φίλο της στον Καναδά. Αυτή η κοπέλα εμπλέκεται στη ζωή τριών ανθρώπων. Ο Ερρίκος Λίτσης παίζει έναν από αυτούς, έναν παντρεμένο, που την ερωτεύεται και αντιμετωπίζει προβλήματα με τον γάμο του, καθώς ερωτεύεται τη μικρή. Επίσης, η κοπέλα μπλέκει και με έναν νεαρό, που κάνει ένα μπάτσελορ πάρτι και αυτό είναι αφορμή να χωρίσει με την κοπέλα του.

Έχει κάποιον ερωτισμό η ταινία, «του αγοραίου σεξ» όπως το χαρακτηρίζει ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ερρίκος Λίτσης. Το σενάριο και σκηνοθεσία για το «3 μέρες ευτυχίας» υπογράφει ο Δημήτρης Αθανίτης. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες 5 Απριλίου.

Πρωταγωνιστούν:
Νικολίτσα Ντρίζη, Ερρίκος Λίτσης, Αλεξάνδρα Αιδίνη, Κώστας Ξυκομηνός, Κατερίνα Φωτιάδη, Λουκία Πιστιόλα.

Μουσική:DNA lab
Φωτογραφία:Γιάννης Φώτου
Art direction:Αση Δημητρουλοπούλου,
Μοντάζ:Σταμάτης Μαγουλάς
Παραγωγή:Dna films, EKK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου