Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x

http://www.elculture.gr/Announcements/Cinema/nichtes-premieras-2011/fullstory.php?id=43110
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x
Ανατρεπτικές νέες παραγωγές, εναλλακτικά διαμάντια του ανεξάρτητου σινεμά και τολμηρές κινηματογραφικές φωνές απ' όλο τον κόσμο. Αυτό ήταν πάντα το τρίπτυχο του φεστιβάλ της Αθήνας που άρχισε ήδη να αναζητά τις καλύτερες φετινές ταινίες, να μαζεύει εκρηκτικά μουσικά ντοκιμαντέρ, να διερευνά τα όρια του πειραματισμού και να υποστηρίζει το ελληνικό σινεμά. Ετοιμάζει επίσης ένα εκτενές αφιέρωμα  στον «Σαμουράι της ιαπωνικής New Wave» ενώ τα κρυμμένα του χαρτιά είναι ακόμη πολλά.
Από το Σεπτέμβριο του 1995 και για δεκαεπτά χρόνια, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x υποδέχεται το φθινόπωρο με τις καλύτερες, εναλλακτικές κινηματογραφικές προτάσεις. Φέτος, εν μέσω ραγδαίων οικονομικών και κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων, ο αγαπημένος κινηματογραφικός θεσμός της πρωτεύουσας συνεχίζει τη σταθερά αυξανόμενη διαδρομή του και έρχεται να προτείνει τα πιο επίκαιρα και καυτά πολιτιστικά θέματα της τρέχουσας διεθνούς κινηματογραφίας.
Πιστοί στις συνήθειες και τις αδυναμίες τους και με γνώμονα, πάντα, την άνευ όρων υποστήριξη της κινηματογραφικής διαφορετικότητας, οι Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x  διατηρούν για μία ακόμη φορά, όγδοη στη σειρά, την τιμή του εισιτηρίου στα 6 ευρώ και συνεχίζουν τις πρωινές προβολές, οι οποίες θα είναι ανοιχτές στο κοινό με εισιτήριο αξίας 4 ευρώ. Εκτός αυτού, θα κυκλοφορήσουν, ξανά, κάρτες διαρκείας των 10, 20 και 25 προβολών, πάντα με την σταθερή έκπτωση της τάξης του 50% ανά προβολή.
Το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X προετοιμάζεται και φέτος εντατικά για να υποδεχτεί το κοινό του στις γνωστές αίθουσες από τις 14 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου